Treneri složni: Sarajevo zasluženo slavilo

Nakon sinoćnjeg susreta na Koševu

Treneri složni: Sarajevo zasluženo slavilo

A. Beganović

Fudbaleri Sarajeva nastavili su sa dobrim igrama i pobjedama u ovoj sezoni. Sinoć je na Koševu pala i Kozara (4:0), a šef struke bordo momčadi Jirži Plišek smatra da su njegovi izabranici zasluženo upisali ubjedljiv trijumf.

"Zasluženo smo slavili. Iako smo bilo pod malim psihološkim pritiskom, znali smo odgovoriti na isti i na kraju smo uspisali ubjedljivu pobjedu. Svi igrači dali su svoj maksimum, ali posebno me raduje dobra partija novajlije Sesara, koji je poikazao da će nam biti od velike koristi", nakon susreta je rekao Jirži Plišek.

"Šta reći nakon ovako ubjedljivog poraza. Sarajevo je bilo bolje u svim elementima igre i zasluženo je slavilo. Nas je malo poremetila povreda Ćorića, no pokušavali smo se oduprijeti kvalitetnojoj momčadi. Nismo uspjeli, ali dugo je prvenstvo, biće vremena za popravni", rekao je trener Kozare Vinko Marinović.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.