Treneru Catanije "gori pod nogama"

Bliži se otkaz

Treneru Catanije "gori pod nogama"

Edmir Škorić

Trener Catanije Gianluca Atzori na rubu je otkaza, obzirom da se klub nalazi na samom dnu italijanske Serije A.

Prema pisanju Puntosport.net portala, trener Catanije Gianluca Atzori sve je bliži otkazu, jer klub igra sve lošije i nalazi se na predposljednjem mjestu sa svega devet osvojenih bodova.

Pomenuti portal piše kako bi njegov nasljednjik mogao biti Siniša Mihajlović, koji se već nekoliko puta sastao sa čelnicima Catanije, te je nedavno viđen u društvu sa sportskim direktorom Pietro Lo Monacom.

Ovog vikenda, klub sa Sicilije poražen je kod Siene (3:2) i samo su jednom u 15 kola slavili, te su osam puta poraženi uz šest remija. Narednu utakmicu dočekuju Livorno i u slučaju negativnog rezultata, Atzori će najvjerovatnije spakovati kofere i napustiti Siciliju.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.