"Nama se druga liga više ne gleda, vjerujte"

Fukare u razgovoru s igračima na treningu Slobode

"Nama se druga liga više ne gleda, vjerujte"

Edmir Škorić

Navijači Slobode, popularne Fukare, posjetili su danas trening svog kluba.

Nakon slabih izdanja u drugom dijelu sezone, Sloboda se dovela u opasnu situaciju i morat će dobro da se oznoji ako želi da ostane u ligi.

Zabrinuti navijači, njih nekoliko ispred grupe Fukare 1987, posjetili su igrače na treningu i jasno poručili da im se druga liga više ne gleda.

Dženis Beganović je ispred igrača navijačima također rekao da se ni njima samima ne igra u 2. ligi i da će uraditi sve da klub ostane u Premijer ligi.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Od igrača je zatraženo da daju sve od sebe, da budu još borbeniji i angažovaniji, te da će ih s takvim pristupom tuzlanska publika uvijek bodriti.

Sloboda je upisala poraze od Tuzle, Olimpika i Veleža u nastavku sezone, a sada joj slijedi teško gostovanje Zrinjskom, pa onda domaći susret sa Željezničarom, pa opet gostovanje kod Tuzle... Dakle, jako težak raspored, a ekipu je od danas i zvanično preuzeo novi trener Mladen Žižović, nakon što je nedavno Gradimir Crnogorac podnio ostavku.

Zaprati FK Sloboda, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Sloboda Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

BHFHZ
Sloboda je Historija i svako da treba biti u prvi sest na tabeli , da su sve fukare stale iza Azmira sad bili u evropi avake godine i nebi imali konkurenciju od tuzla city .. al niko im nevalja ako taj covjek nije dao sebe za taj klub nije niko kad uzmemo u obzit sta je sve dao malo koji tuzlak je to uradio ... po ono sto procitamo ovdje nek je pola istina dao je vise od sviju zajedno placo igrace i ciru iz svog dzepa uveo ih u prvu ligu ponovo nije dao da se gase i odplatio duga i duga kako je otiso dug raste a klub opada trebate svi stati iza kluba jer Sloboda je ime veliko treba biti realan nemojte dobuatiti ko Celik i ovo ime Fukare vam neprilici zovi te se Magla
27 2
R.Sljivo
Dok je Krupe i Radnik-a, ne morate se sekirati!
8 2

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti