Trenirali Misimović i Muslimović

Svi Zmajevi spremni za Ganu

Trenirali Misimović i Muslimović

Dan uoči prijateljskog susreta sa Ganom fudbalski reprezentativci Bosne i Hercegovine odradili su posljednji trening u Hrasnici na stadionu Famosa, a na današnjem treningu vježbao je i veznjak Wolfsburga Zvjezdan Misimović.

Fudbalska reprezentacija Bosne i Hercegovine u Hrasnici je odradila i drugi trening uoči sutrašnjeg prijateljskog duela sa Ganom.

Svi pozvani reprezentativci za utakmicu sa Ganom odradili su trening po natopljenom terenu u Hrasnici. Nakon zagrijavanja po veoma teškom terenu Zmajevi su igrali na dva gola u miješanim sastavima bez golmana, koji su sa Tomislavom Piplicom trenirali odvojeno.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.