Trent Alexander-Arnold potpisao novi ugovor s Liverpoolom

Ostaje na Anfieldu

Trent Alexander-Arnold potpisao novi ugovor s Liverpoolom

E. Čaušević

Mladi fudbaler Liverpoola, Trent Alexander-Arnold, odlučio je produžiti svoju vjernost klubu s Anfielda.

Alexander-Arnold je izrastao u standardnog igrača Liverpoola na poziciji desnog beka, te je svojim igrama oduševio fudbalsku javnost. Jurgen Klopp mu vjeruje u potpunosti, te je njemački stručnjak najzaslužniji što je Alexander-Arnold postao jedan od najboljih desnih bekova u Engleskoj.

U Liverpoolu znaju prepoznati igrača za budućnost i Alexander-Arnold je dokaz za to. Ovaj 20-godišnjak danas je produžio saradnju s Liverpoolom i potpisao je višegodišnji ugovor. Alexander-Arnold je sa svega šest godina stigao u Akademiju Liverpoola, a debi za prvi tim upisao je u oktobru 2016. godine.

"Sretan sam i veoma ponosan u ovom trenutku. Privilegija je što mogu igrati za klub koji volim i što sam dobio novi ugovor. Nije bilo nikakve dileme da ću ga produžiti. Dok sam dobio ponudu odmah sam rekao da želim ostati što duže mogu. Ovo je klub koji volim i u kojem sam cijeli život", rekao je Alexander-Arnold nakon potpisa novog ugovora.

Potražite više informacija na temu Premier league:

Zaprati Liverpool, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Liverpool Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi