'Trezegol' na meti brojnih klubova

'Trezegol' na meti brojnih klubova

Edmir Škorić

David Trezeguet mogao bi ovog ljeta otići iz Juventusa. Njegov menadžer je potvrdio kako postoji interes iz Turske, Italije i Španije.

David Trezeguet (32) u Juventusu je više od deset godina. U dresu Stare dame je postigao 137 golova u 242 odigranih utakmica.

Bivši reprezentativac Francuske nalazi se na meti brojnih evropskih klubova. Navodno su Milan i Napoli u Italiji zainteresovani za 'Trezegola', baš kao i Valencia u Španiji, a ne manjka interesa ni iz Turske. Naime, Fenerbače ga pokušava dovesti još od prošlog ljeta.

Trezeguetov menadžer Antonio Caliendo vjeruje da će se nešto dogoditi do kraja prelaznog roka, te da će Francuz pronaći novi klub.

"U Valenciji ispitivaju svoju financijsku situaciju nakon prodaje ključnih igrača i već sam bio u kontaktima sa njima. Čini se da bi se nešto moglo dogoditi i ovdje u Italiji, jer postoje interesi nekih klubova, dok sam već dobio službenu ponudu iz Turske", kazao je Caliendo.

Zaprati Juventus, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Juventus Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.