Trezeguet blizu prelaska u Lyon
Francuz napušta Torino?

Zamjena za Beznamu

Trezeguet blizu prelaska u Lyon

E. Škorić

Nakon što je mladi 21-godišnji francuski napadač Karim Benzema potpisao šestogodišnji ugovor sa Realom, te klupsku kasu napunio sa dodatnih 35 miliona eura, francuski Lyon mogao bi ga zamijeniti sa Juventusovim napadačem Davidom Trezeguetom.

Benzema je za "kraljeve" potpisao na šest godina, a koštao ih je "skromnih" 35 miliona eura. Prošlogodišnja trećeplasirana momčad Le Championnata primorna je naći drugog napadača, no ko bi mogao zamijeniti najboljeg strijelca "lavova".

Navodno, francuski mediji već vide Trezegueta za njegovog nasljednika. Francuz iz redova Juventusa ranije se spominjao kao moguće pojačanje Lyona, ali sada tamošnji mediji tvrde da Francuz nikada nije bio bliže Lyonu.

Kako će "stara dama" uskoro biti jača za jednog od mlađih napadača (Rossi ili Goran Pandev), sigurno da na Delle Alpiju neće imati ništa protiv da ugrabe koji novčić.

Zaprati Juventus, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Juventus Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.