Trezeguet: Možemo do naslova

Francuz u Juventusu

Trezeguet: Možemo do naslova

Napadač Juventusa David Trezeguet, koji je bio strijelac u pobjedi (5:1) Stare dame nad Sampdorijom, uvjeren je da njegova ekipa može osvojiti naslov ove sezone.

"Inter ima određenu prednost nad nama, ali osvajanje naslova prvaka Italije moglo bi biti realno kada bi nastavili igrati kao što je to bio slučaj protiv Sampdorije", rekao je nekadašnji reprezentativac Francuske.

Francuz je, međutim, pozvao na oprez uoči narednog kola kada Juve igra protiv vrlo jakog i neugodnog Napolija.

"U narednom kolu bićemo na veoma teškom ispitu. Znamo da je Napoli jaka ekipa, ali i mi smo i to uvijek moramo pokazivati", dodao je Trezeguet.

Zaprati Juventus, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Juventus Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.