Trezeguet: Ovo bi mogla biti prava godina

Francuz vjeruje u momčad

Trezeguet: Ovo bi mogla biti prava godina

Edmir Škorić

Juventusov napadač David Trezeguet vjeruje da je ovo prava godina za osvajanje Lige prvaka. Upravo taj pehar u Torinu čekaju od 1996. godine.

'Trezegol' je u susretu sa Atalantom u subotu postigao svoj 167. pogodak u dresu torinskog kluba, te je tako prestigao legendu kluba Argentinca Omara Sivorija.

Ipak, francuski napadač usredotočio se na timske nagrade, od kojih je svakako najpoznatija Liga evropskih prvaka, pehar kojeg na Delle Alpiju čekaju već punih 14 godina.

"U utrci smo za Scudetto, ali po onom što sma vidio, možemo razmišljati o Ligi prvaka. Ovo bi mogla biti prava godina za to", kazao je Trezeguet za La Gazzetta Dello Sport, te nastavio.

"Prošle godine sam bio izvan terena duže vrijeme zbog nesretnih povreda, ali sada je vrijeme za osobnu osvetu. Nemam namjeru zaustaviti se sa golovima i želim osvojiti nešto veliko."

Zaprati Juventus, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Juventus Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.