Trezeguet pogodio na debiju za River

Pomalo zaboravljeni Francuz još uvijek trese mreže

Trezeguet pogodio na debiju za River

Nekadašnji legendarni napadač Juventusa i francuske reprezentacije, David Trezeguet, postigao je gol na debiju za argentinsku ekipu River Plate.

34-godšnji Francuz je ušao u igru sa klupe i postigao drugi gol za River u pobjedi protiv Racinga 2:1, a nakon utakmice nije krio oduševljenje:

"Jedinstven osjećaj, sjajan. Obuzet sam emocijama. Sretan sam, zadovoljstvo je igrati u Riveru, a sada je važno da odigramo dobru sezonu." rekao je legendarni Francuz.

Trezeguet će ove sezone pokušati pomoći Riveru da se vrati u društvo najboljih, nakon što su prošle sezone, prvi puta u svojoj historiji ispali u drugu ligu.



NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.