Trezeguet: Razmišljam samo o Herculesu

Ne zanima ga povratak u Italiju

Trezeguet: Razmišljam samo o Herculesu

Edmir Škorić

Premda se nagovještavao povratak u Italiju, francuski napadač David Trezeguet potvrdio je kako ostaje u Alicanteu i kako trenutno razmišlja samo o nastupima u dresu Herculesa.

Trezeguet je ljetos iz Juventusa došao u Hercules koji od ove sezone igra u Primeri. Francuz je u nekoliko navrata tresao protivničke mreže, a italijanski mediji pisali su o njegovom povratku u Seriju A.

"Došao sam ovdje isključivo s namjerom da pomognem Herculesu i moj glavni cilj je pokazati sve svoje vrijednosti i ambicije", kazao je Trezeguet za španski list Marca, uz dodatak:

"Klub će pronaći odgovarajuću soluciju, nema potrebe za brigu".

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.