Trezeguet: Uvijek ću biti navijač Juventusa

Trezeguet: Uvijek ću biti navijač Juventusa

Edmir Škorić

Nakon što je ovog ljeta napustio Juventus nakon deset godina, novi napadač Herculesa David Trezeguet emotivno je govorio o svom bivšem klubu.

Francuski napadač je, nakon dolaska iz Monaca, proveo deset sezona u Torinu, te je upisao 245 nastupa za Staru damu.

"Deset godina sa Juventusom je jedna velika ljubavna priča i zauvijek ću biti navijač tog kluba", izjavio je Trezeguet za BBC Sport dodavši:

"Moje najveće ostvarenje u deset godina sa Juventusom je ulazak iz Serije B u Seriju A, što je bio fantastičan doživljaj, jer navijači smatraju herojima one igrače koji su ostali nakon ispadanja. Osjetio sam ogromno poštovanje i ljubav."

Zaprati Juventus, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Juventus Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.