Trezeguet: Vjerujem Salihamidžiću, ali...

Ko je strijelac trećeg gola?

Trezeguet: Vjerujem Salihamidžiću, ali...

Edmir Škorić

Juventusov napadač David Trezeguet je presretan nakon pobjede 3:1 nad Fulhamom, no postoji dvoumica oko trećeg gola. Naime, Francuz je šutirao, ali je lopta na putu do mreže dotakla Hasana Salihamidžića.

"Salihamidžić tvrdi da ju je on zadnji dotakao, ali ja nisam vidio. Ako on tako kaže, onda mu vjerujem. No, kako sada stvari stoje, taj gol ću zadržati za sebe. Ipak, najvažnije je da je ekipa pobijedila", kazao je Trezeguet za Tuttosport.

"Veliki je ovo korak naprijed za nas. Moj zadnji gol u Europi bio je protiv Bayerna na toj sudbonosnoj noći i radujem se što sam opet zabio. Prolazimo kroz dobar period, a krila nam je dala i pobjeda protiv Fiorentine. Još je dug put u Europa ligi, ali činimo koliko možemo. Igrači imaju kvalitet i Juventus je navikao da ima pobjedničku momčad", zaključuje Francuz.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.