Tri igrača napustila Podgrmeč iz Sanskog Mosta

Zbog neizmirenih obaveza

Tri igrača napustila Podgrmeč iz Sanskog Mosta

Federalni prvoligaš, Podgrmeč, kolo prije kraja polusezone ostao je bez tri prvotimca, a riječ je o Maliku Mahmiću, Idrizu Džafiću i Alminu Abdihodžiću.

Pomenuti trojac klub iz Sanskog Mosta napustio je zbog neizmirenih obaveza, pa će tako Podgrmeč u sutrašnjem duelu sa Goraždem biti znatno oslabljen.

"Žao nam je što je na kraju ovako ispalo, ali idemo dalje. Imamo kadar, kakav imamo i svaki igrač morat će pružiti svoj maksimum. Goražde nije nepobjedivo, ali dosta toga će zavisiti i od samog otvaranja utakmice. Najbitnije je da nema povrijeđenih i kartoniranih igrala i vjerujem da će igrači sutra ostaviti srce na terenu", kazao je za SportSport.ba trener Podgrmeča, Benjamin Ključanin.

Utakmica između Podgrmeča i Goražda na rasporedu je sutra s početkom u 13:00 sati. 

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.