Tri mlada igrača ostaju u Olimpiku
Olimpik treninra na stadionu "Igman"

Tri mlada igrača ostaju u Olimpiku

Uprava Olimpika odlučila potpisati ugovore sa tri mlada igrača koji su se nalazili na probi u sarajevskom klubu. Tako će boje Vukova sa Otoke u narednoj sezoni braniti devetnaestogodišnji  Miloš Mladenović i osamnaestopgodišnji Azur Velagić, te napadač Nermin Spahović.

Podsjetimo, Mladenović je je u Olimpik došao iz srbijanskog Voždovca, Velagić stiže sa pedrigreom Bayernover škole fudbala, dok je Spahović karijeru počeo u Olimpiku, a u protekloj sezoni nastupao za Ozren.

FK Olimpik pripreme za narednu sezonu počeo još u subotu na stadionu Igman na Ilidži, gdje igrači treniraju dva puta dnevno, a već sutra igra i prvu pripremnu utakmicu i to protiv Zrinjskog u Posušju, a nakon toga ekipa seli na Kupres, gdje će provesti deset dana.

Nakon kratkotrajnog boravka u Sarajevu, po povratku sa Kupresa Olimpik nastavila pripreme u Odžaku, gdje će također odigrati nekoliko pripremnih utakmica. Posljednja četiri dana pred prvenstvo tim će ponovo provesti trenirajući u Sarajevu.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.