Tri nova igrača u Zvijezdi
NK Zvijezda Gradačac

"Zmajevi" se pojačali

Tri nova igrača u Zvijezdi

Edmir Škorić

Gradačačka Zvijezda pojačala se sa još tri igrača, tako će trener Ninković u napadu računati na Rašida Avdića, zadnja linija dodatno će ojačati dolaskom Jasmina Moranjkića, a na probi je i mladi golman Sebastian Johan iz Poljske.

Danas je od 18:30 na stadionu Banja Ilidža održan trening NK Zvijezde, a u gradačačkom premijerligašu pojavila su se i tri nova igrača. Naime, radi se o Rašidu Avdiću, Jasminu Moranjkiću i mladom golmanu Sebastianu Johanu koji je stigao iz Poljske.

Rašid Avdić jedan je od iskusnijih napadača, ranije je nastupao za Radnik iz Bijeljine, HŠK Zrinjski i FK Željezničar. Avdić će, po svemu sudeći, nadopuniti napadačke redove ukoliko klub napusti Damir Smajlović, koji se danas nije pojavio na treningu.

U susretu protiv Zrinjskog je bilo očito da Zvijezdi nedostaje jedan dobar igrač na poziciji lijevog beka, pa je u klub stigao Jasmin Moranjkić, bivši igrač zeničkog Čelika, koji je u Gradačac stigao iz tuzlanske Slobode, gdje je posljednje vrijeme trenirao. Posljednje pojačanje je mladi i perspektivni golman Sebastian Johan. 20-godišnjak je u Zvijezdu stigao iz Wisla Krakowa (Poljska).

Zaprati NK Zvijezda, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
NK Zvijezda Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.