Tri nova imena u Radniku na startu priprema

Nakon dvomjesečne pauze krenule pripreme

Tri nova imena u Radniku na startu priprema

Midhat Šljivak

Poslije skoro dvomjesečne pauze fudbaleri Radnika iz Bijeljine počeli su pripreme, a prozivku je obavio trener Srđan Bajić.

Bijeljinci su doveli i tri malo poznata igrača, a radi se o Filipu Vujiću, Marko Obradoviću i Milošu Petrušiću.

"Pripreme smo počeli u dobroj atmosferi i vjerujem da ćemo tako i nastaviti. Nadam se da će nam uprava obezbjediti sredstva kako mogli da otputujemo negdje izvan Bijeljine u toplije krajeve, bar desetak dana kako bi igrali kontrolne utakmice", kazao je trener Srđan Bajić.

Kad je riječ o odlascima na prozivci nije bilo Mladena Zeljkovića koji je karijeru nastavio u Borcu iz Banja Luke. Od odlaska Marka Basare u neki drugi klub neće biti ništa, a ovaj igrač će i na proljeće braniti boje momčadi iz Bijeljine.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.