Tri remija, Fejzić zaključao gol, Zahirović bez nastupa

Počela njemačka Cvajta

Tri remija, Fejzić zaključao gol, Zahirović bez nastupa

Prvo kolo Druge Bundeslige donijelo je okršaje Leipziga i Aalena, Bochuma i Furtha, odnosno St. Paulija i Ingolstadta, a zanimljivo sva tri meča okončana su neriješenim rezultatom. 

Prvi od tri današnja susreta igrali su novajlija u ligi Leipzig i Aalen, a meč je završen rezultatom 0:0. Naš reprezentativac Jasmin Fejzić svih 90 minuta stajao je na golu gostujućeg tima.

Meč Bochuma i Furtha okončan je rezultatom 1:1. Poveo je domaćin pogotkom Teroddea, a konačnih 1:1 postavio je Przybylko. Adnan Zahirović meč je odgledao sa klupe za rezervne igrače.

Identičnim rezultatom završena je utakmica između St. Paulija i Ingolstadta. Goste je u finišu prvog poluvremena u vodstvo doveo Morales, a konačnih 1:1 postavio je Gonther dvanaest minuta prije kraja utakmice.

Promo

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.