Trijumf Orašana, remi Modričana
Edin Husić, igrao protiv svog nekadašnjeg kluba

Pripremne utakmice bh. premijerligaša

Trijumf Orašana, remi Modričana

Nogometaši Orašja u kontrolnoj utakmici za drugi dio Premijer lige BiH, porazili su Cibaliju na pomoćnom terenu stadionu u Vinkovcima, rezultatom 3:2.

Poveli su domaći golom Mašića u 16, a minut kasnije rezultat je poravnao Anto Živković. Hrvatski prvoligaš u novo vodstvo došao je iz jedanaesterca kojeg je u 50. minutu realizovao Malčić. No, nisu dugo bili u prednosti. Egal je donio Đurić u 62. minutu, a pobjedu bh. premijerligašu Pejić u 88. Zanimljivo, u sastavu Cibalije bio je i naš Edin Husić, koji se vratio u Vinkovce nakon neuspješnog pokušaja pronalaska angažmana u Rusiji. Pružio je solidnu partiju protiv svog nekadašnjeg kluba, Orašja. 

U Crnoj Gori novi test meč imao je aktuelni šampion BiH, Modriča Maxima. Remizirali su 0:0 sa ekipom Dečića, u susretu koji je odigran na stadionu u Ulcinju.   

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.