Tripić: Igru iz Banja Luke ponoviti u i Vrapčićima

Mladost pred Velež

Tripić: Igru iz Banja Luke ponoviti u i Vrapčićima

Osokoljeni trijumfom nad Borcem u Banjoj Luci fudbaleri Mladosti žele i u Mostaru iznenaditi protiv favorizovanog Veleža.

Ambicije ni ovog puta u Velikoj Obarskoj nisu skrivali.

„Imamo formulu za uspjeh u Mostaru, a to je igra iz Banje Luke. Protiv Borca smo pokazali da možemo igrati dobro sa svakim rivalom, a naša želja je da to uradimo i u Vrapčićima. Snage i motiva nam ne nedostaje,“ izjavio je golman Bojan Tripić.

Iskusni čuvar mreže bio je na visini zadatka u prošlom meču protiv Borca.

„Lakše je braniti kada ispred sebe imate odlično uigranu ekipu. Ako igrači na terenu odrade dobro posao, onda je lakše i nama golmanima. Lično bio bih zadovoljan i sa jednim bodom,“ dodao je Tripić.

Zaprati FK Mladost Doboj Kakanj, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Mladost Doboj Kakanj Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.