Tripić: Možemo izbjeći poraz

Rudar gostuje kod Olimpica

Tripić: Možemo izbjeći poraz

D. Banović

I pored dva vezana poraza fudbaleri Rudar Prijedora su i definitvno najprijatnije iznenađenje i osvježenje za Premijer ligu.

Tim trenera Gavrana će u nedjelju gostovati kod Olimpica u Sarajevu, gdje će pokušati da iznenadi favorizovanog domaćina.

"Iza nas je jedna uspješna sezona u kojoj smo napravili dobre rezultate. Posljednja dva poraza od Borca i Slobode su splet nekih nesrećnih okolnosti, a ne plod naše loše igre". 

"Želimo da i protiv neugodnog Olimpica pružimo dobru partiju, a ubjeđen sam da ukoliko ponovimo partije kao u prethodnim utakmicama da ne možemo izgubiti", rekao je golman Rudar Prijedora Bojan Tripić.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Najnovije vijesti