Tripić: Nećemo se predati na Grbavici

Rudar u Kupu BiH protiv Željezničara

Tripić: Nećemo se predati na Grbavici

D. Banović

Fudbaleri Rudar Prijedora će svoje takmičenje u Kupu BiH početi protiv aktuelnog prvaka Bosne i Hercegovine Željezničara.

Žrijeb nije bio naklonjen timu iz Prijedora, jer je aktuelni šampion BiH veliki favorit, pa mnogi predviđaju da će se izabranici trenera Borisa Gavrana već na startu oprostiti od ovog takmičenja.

"Nema dileme, Željezničar je veliki favorit i pred nama je težak zadatak. Ipak, nećemo se predati, već ćemo svim snagama da pokušamo da šampionu na Grbavici pružimo što jači otpor. Nadam se da ćemo imati uspjeha", kazao je golman Rudara, Bojan Tripić.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.