Tripić odlazi iz Rudara

Iskusni golman odlazi iz Prijedora

Tripić odlazi iz Rudara

A. Beganović

Jedan od poznatijih golmana u BiH Bojan Tripić napustit će Rudar Prijedor i karijeru će da nastavi u nekoj drugoj sredini.

Tripić zbog operacije koljena nije branio od januara mjeseca, a sad mu je istekao ugovor.

"Saradnja vjerovatno neće biti produžena. Ja imam nekoliko ponuda i  uskoro ću donijeti odluku o tome gdje ću da nastavim karijeru. Za mene je najvažnije to što sam se u potpunosti oporavio"rekao je Bojan Tripić koji je sa Modričom osvojio naslov prvaka naše zemlje.

Pored Tripića iz Rudara će otići i Borislav Topić koji bi mogao da se vrati u Rumuniju, a slobodu u izboru nove sredine imat će Nebojša Šodić. Damir Tosunović je otišao iz Rudara, kao i Duško Sakan koji se vrati u redove beogradskog Rada.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.