Trivunović bi se ipak mogao vratiti na Koševo

Trivunović bi se ipak mogao vratiti na Koševo

Nakon što je uprava FK Sarajevo imenovala trenera Dragana Jovića umjesto češkog stručnjaka Jirija Plišeka, na Koševu se spremaju za narednu polusezonu.

Tim sa Koševa u planu ima dovođenje nekoliko fudbalera, a prije svih, u vrhu liste želja je nekadašnji stoper Sarajeva Vule Trivnunović.

Naime, Trivunović je već neko vrijeme bez kluba, a ovih dana je pokušavao naći angažman u Rusiji. Međutim, potraga za novim inostranim klubom i ne ide tako dobro, pa je ovaj iskusni stoper blizu povratka na Koševo.

Trivunović je karijeru započeo u Borcu iz Banja Luke, a igrao je još i za FK Obilić, Sarajevo, Cracowiju i ruski Khimki.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Najčitanije iz kategorije