Trivunović bi se mogao vratiti na Koševo

Sarajevo traži pojačanja

Trivunović bi se mogao vratiti na Koševo

Ovih se dana dosta se govorilo da je Vule Trivunović novo pojačanje Sarajeva, koje se želi pojačati za nastavak sezone.

"Vraćam se u Rusiju, jer imam još ugovor sa Himkijem. Stvarno ne znam šta će biti na kraju u pregovorima sa ruskim klubom. Po nekim informacijama postoji mogućnost da nama strancima daju odrešene ruke. Tek kada se dogovorim sa Himkijem, mogu razmišljati šta dalje“, kazao nam je Trivunović.

Mnogi vas povezuju sa povratkom u Sarajevo?

„Čitao sam i ja da me povezuju sa bivšim klubom i moram reći da je meni bilo izvrsno u Sarajevu. Proveo sam jedan krasan period na Koševu i kada sam malo zapeo u karijeri Sarajevo mi je puno pomoglo. Ako bih raskinuo ugovor sa Himkijem, ne isključujem povratak na Koševo. Mene su zvali čelnici kluba i ja sam rekao da ću im se javiti čim riješim svoj status“, rekao je Vule Trivunović za naš portal.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.