Trivunović: Borac uvijek cilja tri boda

Trener Borca uoči derbija sa Drinom

Trivunović: Borac uvijek cilja tri boda

D. Vejo

Vule Trivunović i njegovi izabranici ovog će vikenda gostovati u Zvorniku, ekipi Drine.

Strateg crveno-plavih smatra da njega i njegove saigrače čeka težak ispit, ali da će i uprkos toj činjenici dati sve od sebe kako bi stigli do čitavog plijena.

"Što se tiče ambicija one su uvijek iste. Bez obzira gdje igramo i ko nam je protivnik. Svjesni smo da nas čeka jedna izuzetno kvalitetna ekipa koja je već obezbjedila plasman u play-off lige. S toga, oni sve preostale mečeve igraju rasterećeno. Imaju dosta igrača koji su igrali Premijer ligu BiH, te su kod kuće dosta dobri. Mi u Zvornik putujemo samo s jednim zadatkom, a to je da se nadigravamo. Svim ekipama u šampionatu veliko poštovanje, ali Borac je Borac i svaku utakmicu mora ići na pobjedu pa ćemo se tako i sutra postaviti", ističe trener FK Borac, Vule Trivunović.

Šef struke banjalučkog sastava osvrnuo se i na rekord Kozare, koji je Borcu veoma dostižan.

"Ja igračima nisam pravio pritisak i ako se primi gol. Bez obzira na sve i ovo do sada što smo uradili veliki je uspjeh. Jer 12 mečeva nismo primili gol. Važna je pobjeda i tri boda, dok je broj pogodaka nebitan", poručio je Trivunović.

Meč između Drine i Borca zakazan je za sutra od 16 sati u Zvorniku.

Zaprati FK Borac, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Borac Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi