Trivunović: Dolazim u klub u kojem sam proveo najljepše dane

Trivunović pojačava redove bordo tima

Trivunović: Dolazim u klub u kojem sam proveo najljepše dane

Adnan Beganović

Bivši fudbaler banjalučkog Borca Vule Trivunović pojačat će redove viceprvaka Bosne i Hercegovine FK Sarajevo.

Trivunović je već nosio dres bordo ekipe u prethodnom mandatu Husrefa Musemića u bordo klubu. 

Kontaktirali smo i trenera FK Sarajevo koji nam nije mogao potvditi dolazak Tirvunovića, ali je istakao da su razgovori sa defanzivcem obavljeni. "Ja vam ne mogu ništa potvrditi, ali znam da su razgovori obavljeni," rekao je Musemić. 

Potom smo kontaktirali Trivunovića koji nam je potvrdio da se vraća na Koševo. 

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

"Sve je dogovoreno, dolazim u klub u kojem sam proveo možda i najljepše dane u karijeri. Moram istaći da sam imao i mnogo izdašniju ponudu od Zrinjskog i ovim putem želim se zahvaliti gospodinu Dinki Šuleti koji je bio jako korektan prilikom naših pregovora. Međutim kada već napuštam porodicu odlučio sam se za Sarajevo jer poznato je kakav odnos imam ja sa klubom i navijačima," rekao je Trivunović i dodao: 

"Sutra dolazim u Sarajevo, čini mi se da ima prijateljska utakmica u kojoj ću najvejrovatnije odigrati jedno poluvrijeme. Neću žuriti odnosno postoji mogućnost da preskočim ovaj prvi evropski nastup, a u Sarajevu ću ostati godinu dana i nakon toga ću objesiti kopačke o klin," rekao je Trivunović.

Zaprati FK Sarajevo, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Sarajevo Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.