Trivunović: Kozara je zvala, Zvijezda je bila konkretnija

Bivši trener Borca o ponudama

Trivunović: Kozara je zvala, Zvijezda je bila konkretnija

D. Vejo

Nakon što je prije nekoliko nedjelja napustio kormilo banjalučkog Borca, mladi stručnjak Vule Trivunović postao je tražena roba.

Uspjeh koji je napravio sa Velikanom iz Platonove, lansirao ga je na listu traženijih stratega u zemlji. Gradiška Kozara, prva je nanjušila priliku da u svoje redove dovede Trivunovića, imajući u vidu da sadašnjem treneru Velimiru Stojniću ugovor ističe osmog jula.

No, Gradiščanci nisu jedini koji žele bivšeg šefa struke Banjalučana u svojim redovima. U trku se uključila iz ekipa Zvijezde iz Gradačca, koja nastupa u Prvoj ligi FBiH.

"Jeste, kontaktirali su me ljudi iz Kozare. Ali, mi još uvijek nismo sjeli i pričali. Takođe, poziv je stigao iz Gradačca, Zvijezda je bila dosta konkretnija po pitanju mog angažmana, ali zbog porodice nisam htio preuzimati tim. Za dalje ćemo vidjeti, porodica mi je na prvom mjestu", rekao je za SportSport.ba Vule Trivunović.

Podsjetimo, Trivunović je bio najmlađi trener u istoriji Borca iz Banja Luke. Ekipu je vodio na 19 prvenstvenih mečeva, od čega je upisao 17 trijumfa i dva remija.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi