Trivunović napravio rez u igračkom kadru

Zahvalio se pojedinim fudbalerima

Trivunović napravio rez u igračkom kadru

D. Vejo

Danas je na Gradskom stadionu u Banjaluci mladi stručnjak FK Borac Vule Trivunović napravio sastanak sa fudbalerima, kako bi ih obavjestio o tome, ko od zime više neće nositi dres Velikana iz Platonove.

Na spisku tih igrača su mladi Živojin Mišić i Radoslav Prljeta, kao i Dejan Popović. Slađan Antić vratit će u Radnik iz Bijeljine odakle je i došao na pozajmicu u banjalučki klub, dok je Ognjenu Škoriću istekao ugovor pa je s toga postao slobodan fudbaler.

Pored njih, novitet je i to da Darko Maletić završava karijeru. 

Kroz nekoliko dana, biti će poznata i imena potencijalnih akvizicija.

Zaprati FK Borac, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Borac Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi