Trivunović: Ovo je meč za jesenju titulu

Strateg Borca pred duel sa Slogom

Trivunović: Ovo je meč za jesenju titulu

D. Vejo

Fudbaleri Borca iz Banja Luke će u okviru 15. kola Prve lige Republike Srpske gostovati ekipi Sloge u Doboju.

To će biti sjajna prilika za crveno-plave da, ukoliko osvoje tri boda, ovjere jesenju titulu. Povodom predstojećeg susreta, svoja očekivanja kazao je šef struke Banjalučana.

"Ovo je za nas utakmica polusezone. Meč za jesenju titulu. Svjesni smo njihovog kvaliteta. Dobojlije imaju nekoliko igrača na koje se mora obratiti pažnja. Većina ekipe nije putovala u Trebinje upravo iz razloga kako bi bili odmorni i spremni za Slogu. Ukoliko budemo pravi, osvajamo jesenju titulu. Raspoloženje je dobro. Ulog u ovom meču je veliki", rekao je trener Borca, Vule Trivunović.

Svoja koplja, Sloga i Borac ukrštaju sutra od 13.30 sati.

Zaprati FK Borac, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Borac Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi