Stoper Borca najbolji igrač Premijer lige u 2010.

Trivunović: Ovo je nagrada čitave ekipe

Edmir Škorić

Stoper banjalučkog Borca, Vule Trivunović, na Idolu nacije u organizaciji SportSport.ba, proglašen je najboljim igračem Premijer lige Bosne i Hercegovine za 2010. godinu.

Vule Trivunović je svojim igrama prošle godine pomogao Borcu da dođe do naslova Kupa Bosne i Hercegovine, no on smatra da ova nagrada pripada čitavoj ekipi.

"Svakako mi prija biti u društvu ovih ljudi večeras. Malo prije sam rekao, ali i ponovit ću, mislim da je ovo nagrada čitave moje ekipe. Možda sam svojim iskustvom i znjanjem koje sam stekao igranjem u Evropi doprinio toj tituli, ali više od toga raduje me to što sam se  sreo sa nekim ljudima koje nisam vidio nekoliko godina", kazao je Trivunović, uz dodatak:

"Nisam imao priliku da se susrećem u drugim zemljama sa ovakvim manifestacijama. Drago mi je što ovo prerasta u jednu tradicionalnu manifestaciju."

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.