Trivunović: Ponosan sam na svoje igrače

Trener Borca nakon pobjede u Derventi

Trivunović: Ponosan sam na svoje igrače

D. Vejo

Trener banjalučkog Borca Vule Trivunović pogodio je sa potezom da spoji tim sačinjen od mladosti iz iskustva.

Danas je u Derventi ipak presudila mladost. Naime, talentovani Vladan Danilović uspio je da pokupi Ojdanićev odbijanac i pospremni loptu u mrežu protivnika za minimalan trijumf i prva tri boda u 2017. godini za Velikana iz Platonove, čime su Banjalučani zadržali prednost od plus šest u odnosu na prvog pratioca Rudar.

Iako su teški uslovi dočekali obje ekipe u derbiju 17. kola, više želje pokazali su gosti iz Banja Luke koji su na kraju zasluženo slavili. 

Prve utiske nakon susreta, kazao je šef struke crveno-plavih.

"Bila je ovo jako teška, ali i jako važna pobjeda za nas. Igrači kako jedne tako i druge ekipe zaslužuju čestitke za borbu i želju po izuzetno teškom terenu. Možda smo mi danas bili nešto sretniji i postigli taj pobjedonosni gol, koji nam daje mir pred derbi sa Rudarom. Ponosan sam na svoje igrače", rekao je za SportSport.ba trener Borca, Vule Trivunović.

Zaprati FK Borac, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Borac Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi