Trivunović: Protiv Rudara i matematički osigurati titulu

Trener Borca pred derbi s Rudarom

Trivunović: Protiv Rudara i matematički osigurati titulu

D. Vejo

Fudbaleri banjalučkog Borca će u okviru 5. kola play-offa prvenstva Republike Srpske na svom terenu ugostiti ekipu Rudara iz Prijedora.

Strateg Velikana iz Platonove ističe da dobro poznaje predstojećeg protivnika, te dodaje da je cilj jasan, a to je pobjeda i nova tri boda.

"Raduje me pristup igrača u posljednje četiri utakmice. Polako počinju shvatati stvari koje stručni štab i ja pred njih postavljamo. Protiv Rudara se želimo i matematički obezbjediti kada je u pitanju titula. Ono što ja tražim od igrača jeste da uživaju jer imamo veliku bodovnu razliku u odnosu na pratioca. Moramo biti profesionalni u posljednjih mjesec dana. Idemo da pobjedimo i ponovo obradujemo naše navijače", rekao je trener Borca, Vule Trivunović.

Svoja očekivanja od derbija sa Prijedorčanima, kazao je i centarfor crveno-plavih.

"Očekuje nas Krajiški derbi. Posljednji put smo dobili 2:0, ali smo se od tog meča digli na viši nivo. Bježimo 15 bodova Podrinju, te sada želimo povećati tu razliku. Smatram da možemo savladati Rudar i tako zvanično osigurati titulu. Pozivam sve navijače da dođu i podrže nas, jer Banja Luka ponovo dobija klub koji će napuniti stadion", dodaje Petar Kunić.

Trivunović u ovom meču neće moći da računa na povrijeđene Sinišu Dujaković i Borisava Erića koji će van terena biti do kraja sezone.

Utakmica između Borca i Rudara igra se u nedjelju od 18.30 sati na Gradskom stadionu u Banjaluci.

Zaprati FK Borac, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Borac Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najčitanije iz kategorije