Trivunović: Raduje me Borčeva mladost

Trener Borca za SportSport.ba

Trivunović: Raduje me Borčeva mladost

D. Vejo

Vule Trivunović i njegovi izabranici broje sitno do početka drugog dijela Prve lige Republike Srpske.

Jesenji šampion, za prvog protivnika u nastavku prvenstva imat će ekipu Tekstilca iz Dervente. Tim koji se nalazi na četvrtoj poziciji u ligi, te je svakako neugodan rival na domaćem terenu.

Ipak, Velikan iz Platonove dosta se pojačao ove zime, te je svima jasno do znanja dao da pretenduje na sam vrh, te plasman u Premijer ligu BiH.

Šefa struke crveno-plavih prije svega raduje činjenica na mladost koju ima banjalučki tim, a koja će zajedno sa iskustvom prema njegovim riječima činiti idealan spoj.

"Pet naših fudbalera dobilo je poziv u kadetsku reprezentaciju Republike Srpske, što dovoljno govori o tome da se kvalitetno radi u klubu. Borac je najveći klub u Republici Srpskoj, te je sasvim normalno i logično da toliko mladih igrača čini selekciju. Smatram da će se dobro uklopiti sa iskustvom koje tim već posjeduje", zaključio je za SportSport.ba trener FK Borac, Vule Trivunović.

Vrijedno pomena jeste i to da, u prvih 11, prema propisima Prve lige RS, treba biti i jedan igrač starosti do 21. godine. U konkurenciji su vezista Vladan Danilović, napadači Filip Kukić i Predrag Zekanović, te golman Nemanja Trkulja.

Meč 17. kola Prve lige Republike Srpske između Tekstilca i Borca zakazan je za subotu od 13 sati u Derventi.

Zaprati FK Borac, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Borac Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti