Trivunović: Respekt Podrinju, ali naš cilj je trijumf

Trener Borca pred meč sa Podrinjem

Trivunović: Respekt Podrinju, ali naš cilj je trijumf

D. Vejo

Fudbaleri banjalučkog Borca će u okviru šestog kola play-off faze Prve lige Republike Srpske na svom terenu ugostiti ekipu Podrinja iz Janje.

Banjalučani će ugostiti najprijatnije iznenađenje ove sezone u prvenstvu Republike Srpske, no uprkos toj činjenici, crveno-plavi idu po sav plijen.

"Iako je sve završeno i matematički, Podrinje je direktan konkurent s obzirom da zauzimaju drugu poziciju u prvenstvu. Mi moramo odigrati maksimalno skoncentrisano i korektno. Želimo šampionat završiti neporaženi. Podrinje je jedna jako iskusna ekipa, igraju dosta kvalitetno što govore njihovi rezultati. Neće biti lako, ali mi smo šampioni i budući učesnici Premijer lige BiH, te se tako moramo postaviti sutra", rekao je trener Borca, Vule Trivunović.

Svoja očekivanja od predstojećeg meča sa timom iz Janje, kazao je i mladi golman Velikana iz Platonove.

"Slažem se sa šefom da je ekipa Podrinja dosta iskusna. Igraju dosta dobro ove sezone. No, mi želimo nastaviti seriju dobrih rezultata i tako novom pobjedom ostvariti još veću bodovnu razliku u odnosu na pratioca", dodaje golman Banjalučana, Nemanja Trkulja.

Trivunović na ovom susretu neće moći da računa na povrijeđene Dujakovića i Erića.

Utakmica između Borca i Podrinja igra se sutra u 19 sati na Gradskom stadionu u Banjaluci.

Zaprati FK Borac, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Borac Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi