Trivunović: Svi se žele dokazati protiv Borca

Trener Borca za SportSport.ba

Trivunović: Svi se žele dokazati protiv Borca

D. Vejo

Fudbaleri banjalučkog Borca za prvog protivnika u play-offu Prve lige Republike Srpske imat će ekipu Kozare iz Gradiške.

Crveno-plavi krupnim koracima gaze ka šampionskoj tituli i povratku u Premijer ligu BiH. U 22 odigrana kola regularnog dijela prvenstva, Banjalučani su poraženi svega jednom, što dovoljno govori o tome kakav zapravo kvalitet posjeduje Velikan iz Platonove.

Trener banjalučkog sastava smatra kako njegov tim ne smije da se opusti, bez obzira na činjenicu da su u velikoj prednosti u odnosu na prateći Rudar.

"Mi u svakoj utakmici do kraja idemo na pobjedu. Imamo kvalitet. Sada na leđima imamo nešto manje pritiska nego što je to bilo prije, jer bježimo prvom pratiocu 14 bodova, ekipi Rudara. Kroz play-off, dat ćemo šansu svim igračima da se pokažu i dokažu da trebaju biti dio Borca i od ljeta. Igramo protiv jedne mlade i brze ekipe koja će u Banjaluku doći rezultatski rasterećena. Nama je to jasno. Jer se svako protiv Borca želi dokazati. Moramo ući maksimalno u utakmicu kako bismo istu na kraju i završili u našu korist", rekao je za SportSport.ba trener Borca, Vule Trivunović.

Utakmica između Borca i Kozare na rasporedu je u nedjelju od 18.30 sati na Gradskom stadionu u Banjaluci.

Zaprati FK Borac, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Borac Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi