Trivunović: Teško je motivisati igrače

Trener Borca pred Tekstilac

Trivunović: Teško je motivisati igrače

D. Vejo

Fudbaleri banjalučkog Borca će u četvrtom kolu play-offa Prve lige Republike Srpske gostovati u Derventi, ekipi Tekstilca.

Velikan iz Platonove nalazi u u seriji dobrih rezultata, a istu kako kažu žele nastaviti i na predstojećem gostovanju. Banjalučani poručuju da dobro poznaju slabosti protivnika, ali i to da s velikom dozom opreza ulaze u pomenuti duel.

"Igrali smo prvo kolo proljećnog dijela prvenstva u Derventi, mada je tada teren bio dosta težak. Čeka nas jedna sigurno motivisana ekipa, jer joj dolazi Borac. Odigrali su neriješeno sa Rudarom. Znamo odakle nam prijeti opasnost. To je ekipa koja se dobro i kvalitetno brani, te čeka momenat da istrči u kontra napad. Nema nepoznanica. Vjerujem u igrački kadar koji imam. Svi s nestrpljenjem iščekujemo i to matematičko obezbjeđivanje Premijer lige BiH, jer je jako teško motivisati igrače", rekao je trener Borca, Vule Trivunović.

Šef struke banjalučkog sastava osvrnuo se i na Kup Grada Banja Luka, gdje je juče njegov tim nakon penala bio bolji od drugoligaša Željezničara (5:7).

"Čeka nas Kup Grada Banja Luka. Igramo protiv Krupe u finalu. To je utakmica koja se sama po sebi nameće, po rivalitetu. Biće to odlična prilika da vidimo gdje se nalazimo po kvalitetu u odnosu na ekipu koja se takmiči u Ligi za prvaka Bosne i Hercegovine", dodaje Trivunović.

Strateg crveno-plavih sutra neće moći zbog povrede da računa na Borisava Erića, Iliju Danilovića i Sinišu Dujakovića, dok kartone ima Nemanja Vejnović.

Utakmica između Tekstilca i Borca na programu je sutra od 17 sati u Derventi.

Zaprati FK Borac, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Borac Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi