Trivunović: Zadovoljni smo rezultatom

Trener Borca nakon derbija s Slavijom

Trivunović: Zadovoljni smo rezultatom

D. Vejo

Velikan iz Platonove ponovo ne zna za poraz, jer su danas u 12. kolu Prve lige Republike Srpske koji je ujedno bio i derbi istog, odigrali meč u Istočnom Sarajevu s ekipom Slavije gdje su remizirali 0:0.

Iako su stvorili više sigurnih prilika, crveno-plavi nisu uspjeli da se domognu mreže i nova tri boda. Nakon meča, prve utiske kazao je strateg banjalučkog sastava.

"Današnja utakmica bila je izrazito teška i tvrda. Nije bilo mnogo prilika, ali one koje su se stvorile mogle su da budu kobne kako po nas tako i protivnika. U svoj toj borbi, izgubila se kreacija u igri tako da nije viđen pretjerano dobar fudbal. Oni su imali stativu, a mi prečku. Moramo biti zadovoljni remijem", rekao je za SportSport.ba trener Borca, Vule Trivunović.

U narednom kolu, Borac će gostovati ekipi Kozare u Gradišci.

Zaprati FK Borac, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Borac Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi