Trochowski van terena osam mjeseci

Operisan njemački internacionalac

Trochowski van terena osam mjeseci

Suigrač našeg Emira Spahića, njemački internacionalac Piotr Trochowski odsustvovat će sa terena osam mjeseci. 

Trochowski je podvrgnut operaciji koljena u ponedjeljak navečer, a prve procjene su da će odsustvovati osam mjeseci. Trochowski je proveo tri sata na operacijskom stolu u medicinskom centru Vail Valley u Sjedninjenim Američkim Džavama. Trochowski je povrijeđen u susretu protiv Barcelone koji je Sevilla izgubila rezultatom 3:2. 

 

Na Sevillinoj web stranici objavljeni su rezultati operacije. "Operacija je prošla u skladu sa očekivanjima i ako ne bude komplikacija proces oporavka će trajati osam mjeseci." Trochowski će jedan određeni period provesti u Vail Valleyu prije povratka u Sevillu. 

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.