Troglav bez nade u Bihaću

Miran Dalić bez pola tima

Troglav bez nade u Bihaću

Troglav iz Livna bez mnogo ambicija otputovao je u Bihać. Tamo ih čeka napaljeni lider koji bodovima sa starta želi priidodati i današnja tri.

Trener Troglava Miran Dalić našao se u problemima pred današnji meč.

“Situacija je izuzetno teška. Na raspolaganju mi je dvanaest igrača i nekoliko juniora. Pokušat ćemo odigrati što bolje možemo, a teren će pokazati koliko je ovaj desetkovani tim kvalitetan i koliko objektivno može. Radnički smo uspjeli savladati na neku emociju i motiv, ali pitanje je do kada ćemo tako izdržati. Nismo prošli adekvatne pripreme, igrački kadar se prepolovio, do posljednjeg momenta nismo znali ni hoćemo li se takmičiti. Ostaje nam da se kroz jesenji dio sezone borimo kako znamo i umijemo te da uz reorganizaciju tokom zime pokušamo uz solidnu bodovnu zalihu obezbjediti mirno proljeće,” izjavio je Dalić.

Tim Troglava tokom ljeta pojačali su Vrdoljak, Bartulica i Barać.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Najčitanije iz kategorije