Trojica fudbalera Željezničara na posudbi u Iskri

Pojačanja za Bugojance

Trojica fudbalera Željezničara na posudbi u Iskri

M. Šljivak

Trojica fudbalera sarajevskog Željezničara provest će narednu polusezonu na posudbi u ekipi Iskre iz Bugojna.

Radi se o mladim fudbalerima rođenim 1998. godine, a dres Iskre će nositi Mirza Šubo, Benjamin Šehić i Vernes Karavdić, koji su proteklu polusezonu trenirali sa B timom sastava sa Grbavice.

Dolazak trojca iz Željezničara sasvim sigurno će dosta značiti timu iz Bugojna koji za cilj ima opstanak u Prvoj ligi Federacije, gdje se takmiče od ove sezone.

Nakon prvog dijela sezone Iskra zauzima 13. mjesto sa 14 osvojenih bodova, a drugi dio sezone otvaraju utakmicom protiv TOŠK-a u Tešnju početkom marta.

Zaprati FK Željezničar, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Željezničar Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Promo

Top Komentari

Gari Garinča
Stari sportski prijatelji Željo i Iskra, nastavljaju sa saradnjom, koje nije bilo već duže vrijeme.
3 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi