Trubila: Nemamo izbora, moramo pobijediti

Bjelorusi se već okrenuli ka Zenici

Trubila: Nemamo izbora, moramo pobijediti

E. Škorić

Bh. nogometna reprezntacija na najbolji mogući način okončala je gostovanje tvrdoj i neugodnoj Bjelorusiji u Minsku.

Iako smo se svi pribojavali utakmice u Minsku, Sušićevi izabranici odigrali su sjajnu partiju i golovima Salihovića (penal) i Medunjanina uknjižili tri vrlo važna boda, koja istina moramo ovjeriti u utorak na Bilinom Polju. Bjelorusima je poraz jako teško pao.

"Naravno da smo svi uzrujani zbog ishoda ove utakmice. Niko od nas nije očekivao takav razvoj situacije, odnosno prednost BiH 2:0 u 24. minuti. Nakon toga oni su djelovali dobro u odbrani i opasno su prijetili iz brzih kontranapada", kazao je defanzivac Bjelorusije Vitali Trubila, dodavši:

"Nama je potrebna pobjeda u gostima, ali bit će jako teško. Nemamo izbora, moramo pobijediti Bosance na njihovon terenu".

Dodajmo kako Sušić u utorak neće moći računati na suspendirane Emira Spahića i Miralema Pjanića.

Promo

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.