Tuchel: Jedva čekam da počnu treninzi

Kloppov nasljednik

Tuchel: Jedva čekam da počnu treninzi

Thomas Tuchel je na svojoj prvoj press konferenciji na klupi Dortmunda istakao kako ne može dočekati početak priprema za narednu sezonu.

"Sjajno je biti dio kluba kakva je Borussia. Ovo je veliki kolektiv i klub sa tradicijom, i mogu reći da sam ponosan i zahvalan što mi se ukazala ovakva prilika", rekao je Tuchel i dodao:

"Iskreno, oduvijek sam želio trenirati neki od najvećih njemačkih klubova i ovo će mi biti veliki izazov. Posebno mi je drago što ću voditi klub koji ima tako dobre navijače".

"Kada pogledam Westfalen, poželim odmah da se sjurim na teren i odradim prvi trening“, zaključio je Kloppov nasljednik.

Zaprati Borussia Dortmund, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Borussia Dortmund Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.