Tuchel napušta PSG nakon ubjedljive pobjede?

Nijemac odlazi?

Tuchel napušta PSG nakon ubjedljive pobjede?

Edmir Škorić

PSG je sinoć ostvario uvjerljivu pobjedu protiv Angersa, ali Thomas Tuchel je svejedno na izlaznim vratima francuskog prvaka.

PSG je krenuo s dva startna poraza, a onda uvezao četiri pobjede, od čega je posljednja bila najuvjerljivija - 6:1 sinoć protiv Angersa. Postoje određeni sukobi između trenera Tuchela i direktora Leonarda, što bi moglo da bude kobno za njemačkog trenera.

"Nisam zadovoljan onim što je rekao, ni klub nije zadovoljan. A ako on nije zadovoljan, onda bi trebalo da ide", kazao je Leonardo.

Tuchel se nedavno požalio da mu nedostaje pravih igrača, da nije bilo konkretnih pojačanjam, a otišli su Thiago Silva i Edinson Cavani.

Potražite više informacija na temu Ligue 1:

"On ne shvata situaciju. Prihodi su nam manji za 100 miliona eura, a imamo i finansijski fer-plej... Pričali smo o tome, očito uzalud. Pričaćemo ponovo oči u oči, a klub će da odluči da li će biti kazni za njega", dodao je Leonardo.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi