Tuchel se posvađao sa sportskim direktorom PSG-a i psovao na press konferenciji

U Parizu "gori"

Tuchel se posvađao sa sportskim direktorom PSG-a i psovao na press konferenciji

Edmir Škorić

PSG danas igra protiv Rennesa, ali utakmicu Parižani ne dočekuju u nekoj posebnoj atmosferi.

Trener Thomas Tuchel posvađao se sa sportskim direktorom kluba Anterom Enriqueom, pa je tako na posljednjoj presici bilo i psovki.

Tuchel navodno više ne razgovara s Enrqueom zbog neslaganja oko transfer politike.

"Radili smo dobro na terenu u organizaciji igre, u odbrani, ali ima stvari koje treba nadograditi. Treba to odraditi bez obzira na rezultat. Ako nismo sretni - nismo sretni. Ako igramo usr***, igramo usr***. Ako pobijedimo 4:0 ne zanima me, ako igramo usra*** moramo da ispravimo", redale su se psovke iz usta njemačkog trenera.

Potražite više informacija na temu Ligue 1:

"U redu je ako izgubimo, a igramo dobro. Takve se stvari dešavaju u nogometu, a ako nismo zadovoljni nečim promijenit ćemo stvari. Moramo da postavimo sopstvene granice i da pokušavamo da ih stignemo", poručuje Tuchel.

NSFW: Tuchel calls football “soccer” pic.twitter.com/omD76uQA4u

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi