Tulić povrijeđen u saobraćajnoj nezgodi
Branimir Tulić, srećom, lakše povrijeđen

Sudar autobusa i kamiona kod Doboja

Tulić povrijeđen u saobraćajnoj nezgodi

Branimir Tulić, selektor mlade fudbalske reprezentacije Bosne i Hercegovine imao je danas saobraćajnu nezgodu u mjestu Šešlije kod Doboja.

Srećom, Tulić je prošao sa lakšim tjelesnim povredama i iz dobojske bolnice pušten je na kućno liječenje u Banja Luku, gdje živi sa svojom porodicom. Kako je SportSport.ba uspio saznati u Nogometnom savezu/Fudbalskom savezu Bosne i Hercegovine, kod Tulića, prilikom sudara autobusa u kojem se vozio na relaciji Banja Luka - Sarajevo sa kamionom slovenačkih registarskih oznaka, nije došlo do fraktura kostiju, nego samo kontuzije. Ipak, u narednim danima moraće mirovati, kako mu se zdravstveno stanje ne bi pogoršalo.

Inače, kamion iz Slovenije u mjestu Šešlije prešao je na stranu ceste kojom je saobraćao autobus. Vozač autobusa je prisebno reagovao i izbjegao direktan sudar, ali je potom prikolica kamiona udarila u autobus koji je sletio sa ceste.

Tulić je putovao ka Sarajeva, a danas je u ambasadi Danske trebao dobiti vizu za ulazak u ovu zemlje Evropske unije, jer je 4. februara u Skandinaviji planirao prisustvovati žrijebu kvalifikacionih grupa mladih reprezentacija za plasman na Evropsko prvenstvo „Danska 2010“.

Imao je namjeru sastati se i sa selektorom Miroslavom Ćirom Blaževićem koji je u Sarajevu, te dogovoriti se o određenim budućim planovima vezanim za „A“ i mladu selekciju naše zemlje.

U saobraćajnoj nezgodi u mjestu Šešlije teže je povrijeđeno dvoje putnika autobusa. To su Irma Osmanlić i Hamid Rizvanović.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Najnovije vijesti