Tuncay želi ostati u Premiershipu

M'Boro ispao, ali...

Tuncay želi ostati u Premiershipu

Edmir Škorić

Kako Middlesbrough prošlu sezonu nije uspio izboriti opstanak u Premier ligi Engleske, turski reprezentativac Sanli Tuncay želi napustiti klub, no ne i ligu. Iako se za njega interesuje Fenerbahce, klub iz rodne Turske, Tuncay želi ostati u Engleskoj.

Jasno je da će mnogi dobri igrači čiji su klubovi ispali iz Premiershipa potražiti novu sredinu, među tim igračima je i Sanl Tuncay, turski reprezentativac koji (još uvijek) nastupa u dresu Middlesbrougha.

Za turskog reprezentativca veliki interes pokazao je i Fenerbahce, no Tuncay se ne želi vratiti u rodnu zemlju, cilj mu je još igrati u najjačoj ligi na svijetu. Čini se kako je Liverpool spreman platiti za Turčina, no za sada službene ponude nije bilo. M'Boro će za svog "veznjaka" tražiti naknadu od 4 do 8 miliona eura.

"Moja ekipa je ispala ali moj je cilj ostati u Premier ligi. Volim Fenerbahce i ako se jedan dan vratim u Tursku, bit će to Fenerbahce", potvrdio je Tuncay.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.