Turci obavili prvi trening na Bilinom polju

Zenica

Turci obavili prvi trening na Bilinom polju

E. Idić, foto: Dado Ruvić

Reprezentativci Turske, narednog protivnika Bosne i Hercegovine u kvalifikacijama za odlazak na Svjetsko prvenstvo 2010. godine, trenirali su danas u Zenici.

Pod velikim mjerama obezbjeđenja reprezentativci, stručni štab i selekcija Turske stigli su danas u poslijepodnevnim satima u Zenicu, gdje u srijedu na Bilinom Polju igraju sa reprezentacijom Bosne i Hercegovine u okviru kvalifikacija za odlazak na Svjetsko prvenstvo.

Više od pedesetak novinara, fotoreportera, kamermana večeras je pratilo trening turske reprezentacije na Bilinom polju. Kako nam je kazao portparol Turske nogometne federacije, niko od igrača ne smije davati izjave, kao ni Fatih Terim, tako da su mnogi mediji ostali uskraćeni za informaciju više. Zanimljivo je to što je samo nekoliko predstavnika domaćih medija prisustvovalo ovom treningu, a da je više od 35 novinara pristiglo iz Turske i Njemačke.

Za sutra prije ponovnog treninga, najavljena je press konferencija na Bilinom polju na kojoj će prisustvovati Fatih Terim, trener reprezentacije Turske gdje će davati izjave.

Predvođeni iskusnim selektorom Fatihom Terimom, Turci su održali i prvi trening u Zenici.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.