Turkeš potpisao!

Neće mijenjati sredinu

Turkeš potpisao!

S. Mlaćo

Nekadašnji mladi reprezentativac naše zemlje Aldin Turkeš produžio je ugovor sa švicarskim Lausanne Sport.

Turkeš će tako do 2023. godine biti član ovog kluba, a čelnici kluba nisu zadovoljstvo zbog produženja ugovora.

Iza sebe sjajni napadač ima sezonu za pamćenje s obzirom da je jedan od najzaslužnijh za plasman u elitni rang švicarskog nogometa. Postigao je 23 pogotka.

Prije par dana u okviru Kupa Lausanne su savladale Nyonnais 3:1, a Turkeš je postigao jedan pogodak.

Protekle sezone u drugom rangu švicarskog nogometa postigao je 22 pogotka.

Za mladu reprezentaciju BiH upisao je jedan nastup, te odmah i postigao pogodak. Radilo se o duelu protiv odgovarajuće selekcije Portugala.

𝐁𝐎𝐒𝐒 𝟐𝟎𝟐𝟑 ☝🏼💙 Aldin Turkes prolonge son aventure jusqu’en 2️⃣0️⃣2️⃣3️⃣ avec le LS. 🔥 L’histoire est devant nous! 🔜 #allezlausanne #Turkes2023

Posted by FC Lausanne-Sport on Monday, September 14, 2020

Top Komentari

Dino69
Zasto se ovaj momak ne zove u reprezentaciju,bolji sigurno od nekih hodzica,besica,bajica,zukanovica itd
1 0
Mowzilla
Ovaj mali je npr. promjenio drzavljanstvo preko noci, dobijo dozvolu preko noci, zaigrao za mladu, obecaje, a jos nije pozvat u A repku...Bajevicu, na tebe je red!
0 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi