Turković iz Lovćena u Travnik

Turković iz Lovćena u Travnik

Nedo Turković, sada već bivši nogometaš crngorskog prvoligaša Lovćena, novi je igrač NK Travnik .

Turković je več ranije u sezoni 2010/2011 nosio dres Vezira jednu polusezonu.

"Igrao sam jednu polusezonu za Travnik prije otprilike godinu. U Travnik sam se vratio jer u suštini liga je malo jača od crnogorske a i nakon razgovora sa upravom kluba dogovorio sam saradnju i povratak u Premier ligu BiH."

S obzirom da se "Veziri" nalaze u nezavidnoj poziciji u borbi za opstanak, dolazak Turkovića će sigurno biti od koristi jer posjeduju samo jednog napadača a to je Nebojša Popović.

"Moja očekivanja su naravno da zadržimo premierligaški status jer grad kao Travnik zaslužuje premierligaša, naravno šanse su realne i sa ovom iskusnom i podjednako mladom ekipom uz dobro odrađene pripreme nebi trebalo biti problema što se tiće opstanka u društvu najboljih".

"Trenutne ambicije su mi da u ovoj polusezoni dam sve od sebe i postignem što više golova i pomognem ekipi Travnika u borbi za opstanak.nadam se da ću dobrim igrama i golovima to i ostvariti" - rekao je Nedo Turković za SportSport.ba

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.